آموزش ریست فکتوری آیفون برای تمامی مدل‌ها

ممکن است انجام ریست فکوری گوشی هوشمند امری ایده‎آل به نظر نیاید چراکه تمامی تنظیمات شخصی و داده‎‎‎هایی که در طول چندین سال گردهم آورده‎اید را از گوشی شما پاک می‎کند. اما گاهی اوقات هنگام عیب‎یابی برای خطاهای نرم‎افزاری یا زمانی‌که حفظ اطلاعات شخصی شما بی‎نهایت مهم است، نظیر زمان فروش گوشی یا ارسال آن برای تعمیر، چنین کاری الزامی است.

how-to-factory-reset-an-iphone-_0012-720x720

با این‎حال، بازگردانی تنظیمات و وضعیت گوشی شما به تنظیمات اولیه و کارخانه،‎ فرآیند ساده‎ای است که تنها به گوشی شما و 5 دقیقه از وقتتان نیاز دارد. زمانی‌که این کار کامل شد، شما متوجه می‎شوید که تمامی فایل‎های شخصی شما، تصاویر، فیلم‎ها، اطلاعات تماس و غیره، پاک شده است‎، بنابراین مانع دسترسی افراد ناشایست به آن شده‎اید.

شما با استفاده از پست آموزشی زیر می‎توانید به ریست فکتوری کردن گوشی خود بپردازید، چه اینکه از طریق آی‎تیونز این کار را انجام دهید یا گوشی خود را به کامپیوتر شخصی متصل کنید. نحوه‎ی انجام این کار بسته به نسخه‎ی iOS و آیفون شما اندکی متفاوت است ولی ضرورتاً یکسان به شمار می‎رود.

آموزش ریست فکتوری یا بازگردانی آیفون به تنظیمات کارخانه با استفاده از آی‎تیونز

گام اول: برای بازگردانی به حالت کارخانه، آیفون خود را آماده کنید

در نوار ابزار اصلی آی‎تیونز در گوشه‎ی سمت چپ بر روی منوی آی‎تیونز کلیک کنید و گزینه‎ی Check for Updates را انتخاب کنید و مطمئن شوید که آخرین نسخه‎ی آی‎تیونز را دارید، در غیر اینصورت آخرین نسخه را دانلود و نصب کنید. بعد از آن، آیفون خود را از طریق کابل یو‎اس‎‌بی به کامپیوتر متصل کنید و روی دکمه‎ی خاکستری Back Up Now کلیک کنید. با آنکه گرفتن نسخه‎ی پشتیبان امری الزامی نیست ولی شما با استفاده از آن می‎توانید فایل‎های شخصی خود را به صورت خودکار در آینده بازگردانی کنید.

screen-shot-2016-05-26-at-2-53-21-pm-720x720

اگر از آیفون 4اس یا مدل‎های بالاتر استفاده می‎کنید شاید خواسته باشید که گزینه‎ی Find My iPhone را غیرفعال کنید. برای انجام این کار زمان مشاهده‌ی صفحه‎ی home به آهستگی روی آیکون تنظیمات اصلی ضربه بزنید، آی‎کلاد را انتخاب کرده و به آهستگی بر روی گزینه‎ی Find My iPhone ضربه زده و سپس اسلایدر را در بالا در حالت غیرفعال قرار دهید.

گام دوم: بازگردانی آیفون به تنظیمات کارخانه

زمانی‌که گرفتن نسخه‎ی پشتیبان تمام شد، هنگام مشاهده‎ی تب خلاصه‌ی اطلاعات دستگاه، به آهستگی بر روی دکمه‎ی خاکستری Restore iPhone، ضربه بزنید. در پنجره‎ی باز شده به آهستگی بر روی دکمه‎ی Restore ضربه بزنید تا تاییدی بر تصمیم شما باشد. موافقت خود را با کلیک بر روی Agree نشان دهید و قبل از بازگردانی، فایل نرم‎افزاری لازم iOS را دانلود کنید.

iphone-restore-5-625x625

گام سوم: مطمئن شوید که گوشی به تنظیمات کارخانه بازگردانده شده است

زمانی که فرآیند بازگردانی که ممکن است تا چند دقیقه طول بکشد کامل شد، مطمئن شوید که آیفون شما به تنظیمات اصلی و پایه‌ی خود بازگشته است. اگر چنین کاری درست صورت گرفته باشد به دنبال بالا آمدن دوباره‌ی گوشی، دوباره دستیار راه‎اندازی iOS را مشاهده می‎کنید که به شما امکان برگرداندن نسخه‎ی پشتیبان یا ادامه‌دادن این فرآیند برای اجرای یک نسخه‌‌ی جدید را فراهم می‌کند.

hello-apple-720x720

آموزش ریست فکتوری یا بازگردانی آیفون به تنظیمات کارخانه با استفاده از خود گوشی

reset-iphone-640x640

گام اول: برای بازگردانی به حالت کارخانه، آیفون خود را آماده کنید

گوشی خود را با استفاده از کابل یو‎اس‎بی به کامپیوتر متصل کنید و زمان مشاهده‎ی تب “خلاصه‌ی اطلاعات گوشی خود” در آی‎تیونز بر روی دکمه‎ی خاکستری Back Up Now کلیک کنید. به یاد داشته باشید که گرفتن نسخه‎ی پشتیبان الزامی نیست.

settings-apple-720x720

گام دوم: به منوی ریست دسترسی داشته باشید

زمان مشاهده‎ی صفحه‎ی home به آهستگی بر روی منوی اصلی تنظیمات ضربه بزنید. در منوی ظاهر شده گزینه‎ی General را انتخاب و در انتهای صفحه‎ی بعد به آهستگی بر روی دکمه‎ی Reset ضربه بزنید.

erase-apple-720x720

گام سوم: آیفون خود را ریست کنید

نزدیک به بالای صفحه بر روی گزینه‎ی آبی رنگ Erase All Content and Settings و به دنبال آن در پنجره‎ی باز شده برای تایید تصمیم خود بر روی گزینه‎ی قرمز رنگ Erase iPhone به آهستگی ضربه بزنید،

reset-apple-720x720

گام چهارم: مطمئن شوید که گوشی به تنظیمات کارخانه بازگردانده شده است

زمانی که فرآیند بازگردانی که البته ممکن است تا چند دقیقه طول بکشد کامل شد، مطمئن شوید که آیفون شما به تنظیمات اصلی و پایه‌ی خود بازگشته است. اگر این فرآیند درست انجام شده باشد بعد از بالا آمدن دوباره‌ی گوشی، دوباره دستیار راه‎اندازی iOS را مشاهده می‎کنید که به شما امکان بازگردانی نسخه‎ی پشتیبان یا ادامه‌دادن فرآیند برای اجرای یک نسخه‌‌ی جدید را فراهم می‌کند.