آموزش حذف اکانت وایبر به صورت دایم

در آموزش‎های قبلی به شما یاد دادیم که چطور یک اکانت واتس آپ و همچنین اکانت فیسبوک و اینستاگرام خود را پاک کنید به همراه هرگونه اطلاعات کاربری. ولی ما متوجه‎ی این هستیم که همه طرفدار سرویس‎های متعلق به فیسبوک نیستند.

16

به عنوان مثال، بعضی از افراد از وایبر به عنوان اپلیکیشن پیام رسانی فوری خود استفاده می‎کنند. آن دسته از افرادی که قصد ترک این سرویس را دارند شاید در فکر این باشند که چطور اکانت خود را غیرفعال کرده و داده‎های خود را پاک کنند.

در یک کلمه باید بگوییم درست است، این دفعه قصد داریم هرچیزی را که برای پاک کردن اکانت وایبر خود نیاز داریم را به شما بگوییم. شما در آموزش زیر به خوبی نحوه‎ی فرآیند غیرفعال سازی اکانت خود را یاد خواهید گرفت و اینکه چه بر سر اطلاعات شما بعد از نابودی اکانتان می‎آید.

پاک کردن اکانت وایبر در برابر غیر فعال کردن آن

به یاد داشته باشید که تنها پاک کردن اپلیکیشن وایبر از دستگاه خود به معنی غیر فعال سازی آن نیست. ولی اگر اپلیکیشن وایبر را پاک کنید، موارد زیر رخ می‎دهند:

• آدرس بوک وایبر شما از سرورها بعد از 45 روز پاک می شوند.

• شماره تلفن شما که شماره حساب وایبرتان است، بعد از یک سال غیر فعال بودن از سرویس جدا می‎شود.

برای غیر فعال سازی فوری حساب وایبر خود مراحل زیر را طی کنید.

غیرفعال سازی یک حساب وایبر را می‎توان از درون خود اپلیکیشن انجام داد. اگر در حال حاضر این اپلیکیشن را پاک کرده‎اید و دوست دارید اکانت خود را غیر فعال کنید، باید برای انجام چنین کاری دوباره آن را نصب کنید.

قبل از آن مطمئن شوید که آخرین ورژن وایبر برای iOS یا وایبر برای مک را قبل از غیرفعال سازی اکانت خود نصب دارید.

چه اتفاقی بعد از غیرفعال سازی اکانت وایبر من رخ می‎دهد؟

موارد زیر رخ می‎دهند:

• تمامی اطلاعات شما از روی این دستگاه پاک خواهد شد، از جمله تاریخچه‎ی تماس و پیام، گروه‎ها و استیکرهای دانلود شده هم رایگان هم پولی.

• شما دیگر به عنوان یک کاربر وایبر در لیست تماس وایبر خود ظاهر نخواهید شد.

• تمامی دیگر اکانت‎های مرتبط با اکانت وایبر شما، نظیر توییتر، فیسبوک و به همین ترتیب موارد دیگر از این سرویس جدا خواهند شد.

• هرگونه اعتبار خریداری شده‎ی Viber Out برای این اکانت باقی خواهند ماند، ولی شما می‎توانید با بخش پشتیبانی وایبر تماس گرفته و درخواست یک انتقال اعتبار به حساب جدید وایبر خود کنید.

• زمانی که وایبر را روی دستگاه اصلی خود (که روی آن در این سرویس ثبت نام کرده‎اید) غیر فعال می‎کنید، این اپلیکیشن روی تمامی دستگاه‎های دیگر نیز غیرفعال خواهد شد.

نکته‎ی مهم: زمانی که اکانت شما غیر فعال می‎شود، راهی برای برگرداندن هرگونه اطلاعات کاربری شما وجود ندارد. وایبر هیچگونه از تاریخچه‎ها‎ی پیام شم را ذخیره نمی‎کند و قادر به برگرداندن اطلاعات از دست رفته نمی‎باشد. دوباره ثبت نام کردن در وایبر با همان شماره موبایل باعث برگرداندن تاریخچه‎ی اکانت قبلی نمی‎شود.
با توجه به این حرف، شاید ایجاد یک نسخه‎ی پشتیبانی از چت‎های وایبر خود قبل از غیرفعال سازی اکانتتان فکر بدی نباشد.

نحوه‎ی بک آپ گرفتن از چت‎های وایبرتان

برای گرفتن یک بک آپ کامل از تاریخچه‎ی چت خود قبلا از پاک کردن اکانت وایبر خود مراحل زیر را دنبال کنید:

گام اول: وارد برنامه‎ی وایبر شوید.

گام دوم: روی گزینه‎ی More در بخش تب‎ها در منطقه‎ی پایینی گوشی خود آهسته ضربه بزنید.

گام سوم: برای دسترسی به گزینه‎ها Settings را انتخاب کنید.

گام چهارم: Calls and Messages را انتخاب کنید.

گام پنجم: Email message historyرا انتخاب کنید.

بخش مربوط به ایمیل زدن ظاهر می‎شود. ایمیل خود را در بخش TO وارد کنید و روی گزینه‎ی Send برای ارسال فایلی زیپ محتوای تاریخچه‎ی پیام وایبر به خودتان، آهسته ضربه بزنید.

نکته‎ی مهم: این نسخه‎ی پشتیبانی برای راحتی شما فراهم شده است و نمی‎توان آن را روی این دستگاه یا دستگاه دیگری بازگردانی کرد. پشتیبان گیری از تاریخچه‎ی پیام تنها در آیفون و آندروید موجود است.

نحوه‎ی غیرفعال سازی اکانت وایبرتان در موبایل

گام اول: وارد برنامه‎ی وایبر شوید.

گام دوم: روی گزینه‎ی More در بخش تب‎ها در منطقه‎ی پایینی گوشی خود آهسته ضربه بزنید.

گام سوم: برای دسترسی به گزینه‎ها Settings را انتخاب کنید.

گام چهارم: Privacy را انتخاب کنید.

گام پنجم: Deactivate Account را انتخاب کنید.

17

به شما هشدار داده خواهد شد که ادامه دادن فرآیند غیرفعال سازی تمامی داده‎های شما را روی این دستگاه پاک خواهد کرد و در تمامی دستگاه‎های دیگر وایبر را غیرفعال خواهد کرد.

گام ششم: روی Deactivate آهسته ضربه بزنید تا فرآیند ادامه یابد.

حالا می‎توانید اپلیکیشن وایبر را از این دستگاه پاک کنید.

نحوه‎ی غیرفعال سازی اکانت وایبرتان در دستگاه‎های دسکتاپی

گام اول: وایبر را در مک، ویندوز یا کامپیوتر لینوکسی خود اجرا کنید.

گام دوم: در منوی وایبر (مک) Preferences را انتخاب کنید یا روی آیکون settings در گوشه‎ی سمت چپ پایین کلیک کنید (ویندوز/ لینوکس)

گام سوم: یک پنجره‎ی تازه ظاهر خواهد شد. تب Account را برای ادامه دادن انتخاب کنید.

گام چهارم: حالا Deactivate Viber را انتخاب کنید.

18

گام پنجم: اگر مطمئن به ادامه دادن هستید، Deactivate را انتخاب کنید.

19

این کار تمامی داده‎های شما را پاک خواهد کرد و وایبر را از دسکتاپ تنها غیر فعال خواهد کرد.

حالا می‎توانید اپلیکیشن وایبر را از فولدر اپلیکیشن‎های مک خود به داخل سطل آشغال بکشید. وایبر در دستگاه‎ اصلی شما فعال باقی خواهند ماند (آیفون شما) بنابراین شما باید آن‎جا نیز این اپلیکیشن را غیر فعال کنید.

نحوه‎‎ی دوباره فعال سازی اکانت وایبر شما

گام اول: وایبر را در آیفون خود دانلود و اجرا کنید.

گام دوم: دستورالعمل‎های روی‎ صفحه‎ی نمایش را برای دوباره ثبت کردن شماره موبایل خود در این سرویس دنبال کنید. چنین کاری اکانت قبلی‎تان را روی دستگاه جدیدتان دوباره نصب خواهد کرد. تاریخچه‎ی پیام و تماس شما برگردانده نخواهد شد.

 

idownloadblog