آموزش بازیابی مخاطبان حذف شده در آیفون

بخش مخاطبان یا Contacts یکی از مهم‌ترین قسمت‌های آیفون است، به خصوص اگر زیاد زنگ می‌زنید، ایمیل می‌فرستید، یا با دوستان و خانواده‌ی خود پیام رد و بدل می‌کنید. شاید لیست مخاطبان شما هم طولانی باشد یا با وسواس آن را دسته‌بندی و مرتب کرده باشید. دفترچه‌ی مخاطبان برای در تماس ماندن با سایرین، آن قدر مهم و عالی است که تصور دنیایی بدون این لیست سریع و راحت از افراد مختلف، سخت است.

در واقع، این روش این قدر راحت و مناسب است که دیگر کمتر کسی شماره یا آدرس ایمیل بقیه را به خاطر می‌سپارد. این اتفاق معمولاً ایرادی ندارد، اما اگر یک یا چند مخاطب خاص، به طور تصادفی حذف شود یا در حین فرآیند سینک کردن یا بازیابی اطلاعات از یک بکاپ از دست برود، قضیه به یک مشکل جدی تبدیل می‌شود. قرار گرفتن در این چنین شرایطی ناگوار است، ولی اگر بدانید که چگونه می‌توانید مخاطبان حذف شده را در آیفون بازیابی کنید، به راحتی می‌توانید از پس این مشکل بر بیایید. خوشبختانه برای انجام این کار فقط به iCloud نیاز دارید.

بازیابی مخاطبان به وسیله‌ی iCloud

این دستور العمل به طور مستقیم از طریق سایت اپل معرفی شده و روشی برای بازیابی اطلاعات مخاطبان از دست رفته یا حتی چیزهای دیگر مثل Reminders و رویدادهای تقویم است. تنها چیزی که لازم دارید یک کامپیوتر، اپل آیدی و رمزعبور آن، و کمی زمان می‌باشد.

  1. به آدرس iCloud.com بروید و با اپل آیدی و رمزعبور خود وارد شوید.
  2. بعد از این که وارد شدید، آیکن Settings را انتخاب کنید.
  3. به سمت پایین و به سمت بخش Advanced اسکرول کرده و بر روی Restore Contacts کلیک کنید.
  4. در این صفحه لیستی از آرشیوهایی که از قبل ساخته شده به شما نشان داده می‌شود. تاریخ آرشیوی که در آن لیست مخاطبان شما هنوز دست نخورده بوده را پیدا و بر روی Restore کلیک نمایید.
  5. برای تایید دوباره روی Restore کلیک کنید تا فرآیند بازیابی آغاز شود. بعد از این که کار تمام شد، یک ایمیل به آدرسی که به حساب اپل آیدی شما وصل شده ارسال می‌شود.

گفتنی است که این کار مخاطبان فعلی آیفون شما را با آرشیوی که انتخاب کردید جایگزین می‌کند تا مخاطب یا مخاطبان از دست رفته برگردد.  اگر قبل از انجام این کار مخاطب جدیدی اضافه کرده باشید، آن‌ها از دست می‌روند. خوشبختانه، لیست مخاطبان فعلی شما قبل از عمل بازیابی آرشیو می‌شود، پس اگر در چنین شرایطی قرار گرفتید می‌توانید همین کارها را دوباره انجام دهید.

برای انجام این کار، سه مرحله‌ی ابتدایی را انجام دهید، اما به جای انتخاب یک آرشیو قدیمی، آرشیوی را انتخاب کنید که مربوط به روز اجرای فرآیند بازیابی باشد. علاوه بر این اگر تصادفاً مخاطبان خود را با استفاده از یک آرشیو اشتباه برگرداندید هم می‌توانید از همین روش استفاده کنید.