آموزش ریست تنظیمات آی او اس به حالت اولیه

ریست تنظیمات یکی از گزینه های مورد نیاز برای بسیاری از کاربارن است. در آی او اس، همیشه به کاربران اجازه داده می شود تا به ریست تنظیمات یا بازنشانی بخشی از آن ها به زمانی که دستگاه را خریده اند بپردازند. اگر در این مورد مشکل دارید ما قصد داریم در اینجا چگونگی ریست تنظیمات و زمان مناسب برای انجام این کار را به شما آموزش دهیم.

ریست تنظیمات

گزینه های مرتبط با ریست تنظیمات (Reset) را می توانید از طریق Settings > General > Reset پیدا کنید. زمانی که به این قسمت می روید، یک صفحه به شرح زیر خواهید دید:

ریست تنظیمات

در قسمت ریست تنظیمات هر تنظیمی مربوط به بخشی خاصی است که به شما اجازه می دهد همان قسمت خاص را به حالت پیشفرض (تنظیمات کارخانه در آیفون، آیپد یا آیپاد تاچ) برگردانید.

اجازه دهید به بررسی تک تک گزینه های مربوط به ریست تنظیمات بپردازیم:

بازنشانی تمامی تنظیمات

روی Reset All Settings ضربه بزنید تا تمامی تنظیمات دستگاه شما (بدون اینکه داده های شما پاک شود) به حالت کارخانه باز گردد.

اما چه زمانی  استفاده از بازنشانی تمامی تنظیمات مفید است؟

این گزینه زمانی مفید است که دستگاه شما با یک از از مشکلات مربوط به تنظیمات غییر کرده مواجه می شود و می تواند شامل: تنظیمات صفحه کلید، تنظیم عمومی سیستم، تنظیم صفحه اصلی و… باشد. بهتر است از Reset All Settings زمانی که احساس می کنید دستگاه شما کند شده است استفاده کنید تا بدون از دست داده اطلاعات دستگاه، تنظیمات را بازنشانی کنید. به طور خلاصه این عمل تنها به چند مرحله کوتاه نیاز دارد تا تنظیمات شما را بدون از دست رفتن داده ها، بازنشانی کند.

 

پاک کردن تمامی تنظیمات و مخاطبین

همانطور که از نام پیدا است، این قسمت هر چیزی که در دستگاه شما وجود دارد پاک می کند و آی او اس را به تنظیمات پیشفرض کارخانه باز می گرداند. این قسمت فایل ها، برنامه ها و عکس ها را حذف کرده و اکانت ایمیل و هر چیزی که شما در طول زمان انباشته اید را حذف خواهد کرد.

چه زمانی باید از این گزینه استفاده کنم؟

زمانی که دستگاهی آی او اس شما به نقطه ای رسیده به طور مداوم با مشکلانی روبرو می شود و می خواهید آن را به زمانی که برای اولین بار خریده اید باز گردانید.

همچنین، گفتن این نکته ارزشمند است که این به معنای برگشتن به نسخه قبلی آی او اس (داون گرید) نیست! در عوضِ آن، تمامی تنظیماتی که روی نسخه فعلی قرار دارند و تمامی داده از بین می رود.

ریست تنظیمات شبکه

در طول زمان، شما به شبکه های Wi-Fi مختلفی متصل می شود و آی او اس این شبکه ها را در خود ذحی می کند تا نیاز نباشد برای اتصال مجدد به آن ها دوباره به صورت دستی عمل کنید. این در طول زمان باعث می شود که به دلایل مختلفی موفق به برقراری ارتباط نش وید. و اینجای جایی که Reset Network Settings به کار می آید. به صورت خلاصه، این گزینه تمامیتاریخچه ارتباطات بی سیم را که شما در طول زمان در دستگاه خود جمع کرده اید پاک می کد.

چه زمانی باید از این گزینه استفاده کنم؟

بهتری زمان برای استفاده از Reset Network Settings زمانی است که دستگاه شما نوتاند به شبکه های Wi-Fi  مختلف متصل شود اما

به خاطر داشته باشید که تنظیمات APN and MMS شما نیز بازنانی می ود اگر آن را به صورت دستی وارد کرده اید بنابر این  بنار این اگر تنها می خواهید تمنظیمات حامل را بدون از دست داشتن شبکه های  Wi-Fi  ذخیره شده انجام دهید به Settings > Cellular > Cellular Data Network رفته و سپس Reset Settings را انتخاب کنید این باعث می شود که تنظیمان شبکه  Wi-Fi دست خورده بماند

ریست واژه های اضافه شده به کیبورد

به مرور زمان، آی او اس به یادگی واژه هایی می پردازد که به صورت پیشفرض در فرهنگ لغت آی او اس وجود ندارد. اما آی او اس زمان یادگیری واژ های جدید هوسمند نیست و این فرصتی ایست که آن، غلط املایی را نیز یاد بگیرد که در وهله اول در آن وجود ندارد. اگر شما در نظر نداشته اید که آن ها را به وجود آورید، بازنشانی Keyboard Dictionary، آی او اس شما را به حالت پیشفرض بر می گرداند و تمامی واژه های جدید اضافه شده در طول زمان را حذف می کند.

چه زمانی باید از این گزینه استفاده کنیم؟

همانطور که قبلا اشاره شد، زمانی که فرهنگ لغت شما پر از اشتباهات تایپی شده است که در این زمان استفاده از Reset Keyboard Dictionary، گزینه مناسبی برای انتخاب است.

همچنین لازم به ذکر است که شورت کات های کیبورد نیز حذف می شوند برای نمونه اگر شما از TWSS به عنوان شورت کتا از ‘That’s what she said و .. استفاده می کنید

تنظیم مجدد طرح بندهی صفحه اصلی (Home Screen)

همانطور که از نام این بخش پیداست، این قسمت طرح بندی (چیدمان) صفحه اصلی را به حالت پیشفرض آن یعنی زمانی که اولین بار روشن شده است باز می گرداند. اما به یاد داشته باشید که این قسمت، هیچ کدام از برنامه‌ هایی را که شما در گوشی خود نصب کرده اید را پاک نمی کند. این تنها چیدمان آیکون های برنامه را بازنشانی می کند و آن ها را به ترتیب حالت پیشفرض باز می گرداند.

چه زمانی باید از این گزینه استفاده کنیم؟

ساده است، زمانی که صفحه نمایش خانگی به قدری شلوغ و نامظمن می شود که بهتر از به ریست تنظیمات انجام گرفته بپردازید.

بازنشانی موقعیت و حریم خصوصی

ریست تنظیمات در این بخش، مربوط به بازنشانی موقعیت دستگاه و تنظیمات حریم خصوصی است، نه چیزی بیشتر و نه چیزی کمتر. می توانید مطمئن باشید که زمانی که به این گزینه مراجعه می کنید، بر هیچ بخش دیگری در آی او اس شما تاثیر نخواهد گذاشت. همه چیز را که مرتبط به محل و حریم خصوصی است به حالت پیشفرض باز می گرداند.

چه زمانی باید از این گزینه استفاده کنیم؟

بسیار بعید است که لازم شود شما به زودی از این گزینه استفاده کنید. اما اگر شما باور دارید که تنظیمات حریم خصوصی و مکان شما در iOS به گونه ای که شما انتظار دارید نیست، پس بهتر است آن را بازنشانی کرده و از نو شروع کنید.