چگونه از حذف شدن برنامه‌ها در آیفون و آیپد جلوگیری کنیم؟

تصور کنید والدینِ فرزند بازیگوشی هستید که از سَرک کشیدن در دنیای اطرافش دست بر نمی‌دارد. یا گربه‌ای دارید که دوست دارد با بازی‌های آیپد شما خود را سرگرم کند. گربه ندارید؟ برادرزاده یا خواهرزاده‌ای که تا گوشی شما را می‌بیند تندتند روی آن انگشت می‌زند چطور؟

iOS-9-Home-screen-apps-jiggle-mode-iPhone-screenshot-002

در این آموزش قصد داریم راهی را به شما نشان دهیم تا به وسیله‌ی آن، دیگر هیچ‌کس بدون دانستن رمز عبور شما نتواند برنامه‌هایتان را از روی iOS پاک کند.

خوشبختانه این اپلِ باهوش، فکر همه‌جا را کرده و به یاد آن‌هایی که دستگاه‌هایشان ۲۴/۷ در دست دوست و اقوام می‌افتد بوده است؛ چرا که iOS دارای قابلیتی است که با محدود کردن دسترسی‌ها استفاده‌ی روزانه‌ی ما و دوستانمان را از این دستگاه‌ها راحت‌تر می‌کند.

چگونه از حذف شدن برنامه‌ها در آیفون و آیپد جلوگیری کنیم؟

۱) به مسیر Settings → General → Restrictions بروید.

۲) اگر نیاز بود رمز عبور خود را وارد کنید.

enter-passcode-enable-restrictions

کسانی که تاکنون از قابلیت‌های محدودسازی استفاده نمی‌کردند ابتدا باید بر روی گزینه‌ی Enable Restrictions موجود در بالای صفحه تپ کرده و یک رمز عبور تعیین نمایند.

نکته: برای امنیت بیشتر بهتر است این رمز عبور را متفاوت از رمزی که برای قفل گشایی دستگاه خود گذاشته‌اید انتخاب کنید. اگر رمز محدودیت (Restrictions) خود را فراموش کرده‌اید، تا زمانی که نرم افزار دستگاه خود را Restore نکنید نمی‌توانید از تنظیمات آن استفاده کنید.

۳) در بخش Allow، سوئیچ Deleting Apps را به حالت OFF درآورید.

iOS-9-Restrictions-Deleting-Apps-disabled-iPhone-screenshot-001

۴) فراموش نکنید که برای اعمال این تنظیمات باید با استفاده از علامت فلش به منوی اصلی تنظیمات برگردید، در غیر این صورت با خارج شدن معمولی از این اپلیکیشن تغییرات اعمال نخواهند شد.

با انجام این کار از این پس با نگه‌داشتن انگشت خود بر روی برنامه‌ها دیگر گزینه‌ی x ظاهر نخواهد شد، و عملاً کسی بدون دانستن رمز شما قادر به حذف این برنامه‌ها نیست.

برای جلوگیری از نصب اپلیکیشن‌های جدید باید سوئیچ گزینه‌ی Installing Apps را از بخش Restrictions به حالت OFF درآورید. با استفاده از همین روش می‌توانید امکان پرداخت درون برنامه‌ای یا In-App Purchases را هم غیر فعال کنید.