چگونه در آیفون برنامه‌ی Find My Friends را تنظیم و از آن استفاده کنیم؟

در iOS به راحتی می‌توانید دوستان و اقوام خود را با Find My Friends پیدا کنید. والدین و همکاران نیز به طور مشابه، استفاده از این برنامه را برای هماهنگ کردن دیدارها یا دنبال کردن رفت و آمد فرزندان خود مفید می‌دانند. به اشتراک گذاشتن موقعیت مکانی شاید برای بعضی‌ها ایده‌ی ترسناکی باشد، اما اپل امکانات کنترلی زیادی برای کنترل کردن افرادی که می‌توانند موقعیت شما را ببینند یا افرادی که شما می‌توانید موقعیت آن‌ها را ببینید فراهم کرده است. فعال یا غیرفعال سازی حالت به اشتراک گذاری موقعیت، سریع و ساده است؛ می‌توانید محدودیت‌هایی را اعمال کرده یا حتی برای مواقعی که می‌خواهید موقعیت خود را با دیگران به اشتراک بگذارید یک بازه‌ی زمانی تعریف کنید. افرادی که نگران ارسال شدن این اطلاعات به اپل هستند باید بدانند که اطلاعات مربوط به موقعیت فرد رمزنگاری شده و فقط تا دو ساعت در سرورهای اپل نگهداری و بعد به صورت دائمی حذف می‌شود.

نحوه‌ی تنظیم این اپلیکیشن هم ساده است، پس بگذارید ببینیم که چگونه می‌توانیم با چند مرحله‌ی خیلی آسان که کار شما را راه بیندازد از Find My Friends در iOS استفاده کنیم.

تنظیم

۱. از بخش Settings گوشی به مسیر Privacy > Location Services بروید و مطمئن شوید که این قابلیت فعال باشد.

۲. از میان لیست اپ‌هایی که در بخش Location Services قرار دارد به قسمت Find Friends بروید و گزینه‌ی While Using را انتخاب کنید.

۳. با فشار دادن دکمه‌ی هوم به صفحه‌ی خانگی برگردید و اپلیکیشن Find My Friends را باز کنید.

بعد از این که اپ را باز کردید، ممکن است بعضی از مخاطبان‌تان از قبل اضافه شده باشند. در غیر این صورت با کمک مراحل زیر می‌تواند چند کاربر اضافه کنید:

چگونه دوستان را اضافه کنید و موقعیت خود را با آن‌ها به اشتراک بگذارید:

۱. در اپلیکیشن Find My Friends از گوشه‌ی سمت راست بالای صفحه Add را لمس کنید.

۲. نام شخص مورد نظر خود را تایپ، مخاطب را انتخاب کرده و Send را لمس نمایید.

۳. تعیین کنید که تا چه مدت می‌خواهید موقعیت شما با دوست‌تان به اشتراک گذاشته شود.

۴. اکنون نوتیفیکیشنی می‌بینید که نشانگر به اشتراک گذاشته شدن موقعیت شما با دوست‌تان است. OK را لمس کنید.

چگونه دوستان خود را دنبال کنید:

۱. نام شخصی که می‌خواهید دنبال کنید را لمس نمایید، یا پس از اضافه کردن شخص این درخواست را از او کنید.

۲. Ask to Follow را انتخاب نمایید.

۳. نوتیفیکیشنی خواهید دید که نشانگر ارسال شدن درخواست شماست. OK را لمس کنید.

چگونه مخاطبان را مدیریت کنیم:

برای افزودن مخاطب به لیست افراد محبوب یا پاک کردن او، گزینه‌ی مربوط به آن مخاطب را به سمت چپ بکشید.

برای توقف اشتراک گذاری موقعیت با یک مخاطب نام او را لمس کرده یا او را حذف کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید از بخش راست بالای صفحه گزینه‌ی More را لمس نمایید.

علاوه بر این با رفتن به مسیر Settings > Privacy > Location Services > Share My Location و لمس یکی از مخاطبان هم می‌توانید آن شخص را مدیریت کنید.

گزینه‌ی Stop Sharing My Location را انتخاب نمایید.

استفاده از 3D Touch

برای پیدا کردن سریع یکی از مخاطبان مورد علاقه‌ی خود می‌توانید بر روی ویجت Find My Friends از قابلیت 3D Touch استفاده کنید. برای فرستادن ایمیل، شروع یک تماس ویدیویی فیس تایم، شروع یک تماس صوتی یا فرستادن پیام به آن‌ها به صورت 3D Touch تصویر مخاطب را لمس کنید. به علاوه به کمک 3D Touch کردن بر روی نام مخاطب به سرعت می‌توانید موقعیت او را ببینید.

چگونه برای کودکان محدودیت بگذاریم؟

Find My Friends یک ابزار فوق‌العاده برای والدینی است که می‌خواهند فرزندان خود را پیدا کنند، اما استفاده از این برنامه برای بچه‌های کم سن و سال خطرناک است، چون ممکن است از طریق این اپ اجازه‌ی ردیابی خود را به دیگران بدهند. برای غیرفعال کردن این امکان مراحل زیر را دنبال کنید:

۱. به مسیر Settings > General > Restrictions بروید و گزینه‌ی Enable Restrictions را لمس کنید.

۲. یک رمز عددی مشخص کنید و این رمز را به هیچ کس نگویید.

۳. به سمت پایین اسکرول کنید و Share My Location را انتخاب نمایید. سپس Don’t Allow Changes را لمس کنید.

چگونه نوتیفیکیشن‌ها را تنظیم کنیم؟

۱. به مسیر Settings > Notifications > Find Friends بروید و مطمئن شوید که Allow Notifications فعال باشد.

۲. در اپلیکیشن Find My Friends، نام یکی از دوستان خود را لمس کنید و از بالای صفحه گزینه‌ی Notify Me را انتخاب نمایید.

۳. انتخاب کنید که آیا با خارج شدن یا رسیدن مخاطب می‌خواهید نوتیفیکیشن دریافت کنید یا نه.

۴. با لمس Other موقعیت موردنظر را انتخاب نمایید.

هنگامی که برنامه را تنظیم کردید، تنها کاری که باید بکنید این است که اپلیکیشن را باز کرده و فردی که می‌خواهید موقعیت‌یابی کنید را لمس نمایید. حتی می‌توانید موقعیت خود را با لمس “i” از گوشه‌ی راست بالای اپلیکیشن پیام‌ها، با بقیه به اشتراک بگذارید.