در صورت فراموش کردن رمز عبور آیفون باید چه کار کرد؟

در حالی که تعیین رمز عبور آیفون ممکن است بهترین راه برای حفط امنیت اطلاعات باشد، اما اگر کاربر رمز خود را فراموش کند تبدیل به مانعی برای دسترسی خود دارنده گوشی به اطلاعات می‌شود. یکی از ویژگی‌هایی امنیتی که اپل در آیفون گنجانده، قفل خودکار پس از 6 بار تلاش اشتباه در بازکردن دستگاه است. بعد از اینکه کاربر در وارد کردن رمز عبور درست شکست خورد آیفون برای مدت 1 دقیقه غیر فعال می‌شود و ارور iPhone Disabled را دریافت خواهد کرد. هر بار اشتباه بعد از این یک دقیقه غیر فعال بودن آیفون، باعث می‌شود زمان این ارور غیر فعالی بیشتر شود و تا 5 دقیقه افزایش می‌یابد. سپس پانزده دقیقه و در نهایت یک ساعت.

 

این ویژگی ممکن است برای دور نگه داشتن دیگران از آیفون شما بسیار خوب باشد، اما زمانی که شما رمز عبور آیفون خود را فراموش کرده باشید این مورد تبدیل به مشکل بزرگی خواهد شد. مشکل دیگری که در زمان فراموشی رمز عبور آیفون ممکن است پیش آید، پاک کردن اطلاعات دستگاه می‌باشد. اگر کاربر بعد از 11 بار در وارد کردن رمز صحیح شکست بخورد ویژگی Erase Data فعال می‌شود و تمام اطلاعات موجود بر روی آیفون پاک خواهد شد. شایان ذکر است که این ویژگی به صورت پیشفرض بر روی آیفون فعال نمی‌باشد، اما ممکن است برای تلفن‌هایی که اطلاعات حساسی بر روی آن‌ها وجود دارد این ویژگی فعال باشد.

فراموش کردن رمز عبور آیفون

برای جلوگیری از پاک شدن همه اطلاعات، اگر شما رمز عبور آیفون خود را فراموش کردید، بیشتر از 9 بار سعی در باز کردن آیفون نکنید. در حال حاضر نیز اگر رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید، با ما همراه شوید و این مراحل را دنبال کنیم تا دوباره دسترسی به آیفون خود پیدا کنید.

Disabled-iPhone-349x620

قدم اول: آسان ترین راه برای بازکردن رمز عبور آیفون، پشتیبان گرفتن و سپس ریستور کردن آن به وسیله آیتونز است. در مرحله اول، آیفون را به کامپیوتری متصل کنید که معمولا با آن سینک شده است. آیتونز را باز کنید و در گوشه راست و بالا بر روی دستگاه خود کلیک کنید.

Select-Device-620x387

قدم 1: اگر آیفون هم‌اکنون با کامپیوتر شما سینک نیست، بر روی Backup کلیک کنید. این مرحله بسیار مهم است، زیرا در زمانی که آیفون ریستور می‌شود اطلاعات سینک شده از همین پشتیبان یا بکاپ به دستگاه شما باز می‌گردد.

Back-Up-iPhone-620x387

قدم 2: بعد از کامل شدن بکاپ بر روی Restore Backup کلیک کنید.

 

Restore-Backup-620x387

قدم 3: کسانی که ویژگی Find my iPhone را روشن داشته‌اند با این ارور در تصویر زیر خواهند شد. بر روی OK کلیک کنید.

Select-OK-620x387

گام اول: برای ادامه دادن این مسیر کسانی که ویژگی Find my iphone را روشن داشته‌اند باید این کارها را انجام دهد؛ گام اول خاموش کردن دستگاه است، بعد از اینکه دستگاه را خاموش کردید، به iCloud.com بروید و با اپل آیدی خود وارد شوید.

Enter-Apple-ID-620x387

گام دوم: بعد از وارد شدن، بر روی Find my iPhone کلیک کنید، اگر این گزینه را پیدا نکردید All Devices را انتخاب کنید.

Click-All-Devices-620x387

گام سوم: در زیر بخش All Devices، دستگاه آیفون یا آپید خود را که قرار است این برنامه برایش غیر فعال شود، انتخاب کنید. در زیر شکل دستگاه باید عبارت Offline نوشته شده باشد، در غیر این صورت و نوشته شدن عبارت Online دوباره صفحه را بارگذاری کنید و بررسی کنید که دستگاه درست را برای پاک کردن انتخاب کرده‌اید. بعد از کلیک بر روی آیفون مد نظر موجود در لیست دستگاه‌ها بر روی Remove From Account کلیک کنید.

Remove-From-Account-620x387

گام چهارم: گزینه Remove را انتخاب کنید.

Remove-iPhone-620x387

گام پنجم: بعد از پاک کردن دستگاه مدنظر، تنها دستگاه‌های آنلاین دیگر شما در این لیست خواهند بود و در این لیست به صورت آنلاین نشان داده می‌شود، درست شبیه به تصویر زیر:

Find-my-iPhone-List-620x387

گام ششم: توجه به این نکته ضروری است که بعد از حذف کردن دستگاه خود از لیست نمی‌توانید دستگاه خود را ردیابی کنید مگر اینکه دوباره آنلاین شوند. با حذف کردن دستگاه از لیست Find my Devices دیگر نمی‌توانید اطلاعات خود را از روی دستگاه پاک کنید.

بعد از اینکه ویژگی Find my iPhone را با راهنمایی بالا خاموش کردید، Restore Backup را دوباره انتخاب کنید.

Restore-Backup-620x387 (1)

قدم 4: در پنجره بعدی، آخرین بکاپ گرفته شده به همراه تاریخ و زمان نشان داده می‌شود. برای ریستور کردن بکاپ بر روی Restore کلیک کنید.

Restore-the-iPhone-620x387

ریستور کردن با بازگرداندن بکاپ به دستگاه شما ممکن است کمی طول بکشد، حدود 20 دقیقه تا 1 ساعت، بستگی به حجم اطلاعاتی است که بر روی آیفون خود داشته‌اید. بعد از اینکه ریستور دستگاه تکمیل شد، دستگاه شما باز می‌شود و دوباره می‌توانید از دستگاه خود استفاده کنید.