به گزارش روز دوشنبهی سایت Engadget محققان گوگل با دانشمندان دانشگاه واشینگتون در حال کار بر روی یک پروژهی بی نظیر هستند تا از مجموعه عکسهای موجود بر روی سرویس Flickr یاهو و همچنین سرویسهای گوگل پلاس و پیکاسای خود گوگل و دیگر مکانها برای ایجاد خودکار ویدیوهای گذر زمانی (تایم لپسی) از مناطق توریستی محبوب استفاده کند.
با بکارگیری الگوریتمهای بسیار پیشرفته، این پروژه از بین 86 میلیون تصویر شروع به انتخابهای دستهای میکند و آنها را به همدیگر برای تشکیل تصاویری از مناطق زیبا و محبوب میدوزد.
گوگل چنین توضیح میدهد که ما تصاویر را براساس تاریخ دستهبندی میکنیم و هر عکس را برای تشکیل یک نقطه نظر مشابه در یک دسته قرار میدهیم، در پایان ما ظاهر توالی عکسها را به حالت پایدار شده در میآوریم و با اندکی افکتهای نوردهی و به حداقل رسانی لرزش دست، آنها را ویرایش میکنیم.
گوگل تنها از تصاویر ثبت شده توسط کاربران که تگ گذاری جغرافیایی دارند و به همراه یک مجوز Creative Commons منتشر شدهاند، استفاده میکند. این تصاویر اصلاح شده از نظر رنگی سپس ویدیوهای گذر زمانی یکپارچه بینظیری را تشکیل میدهند.
جای کمال شگفتی دارد که این سیستم کاملا خودکار است.
ویدیوهای گذر زمانی به دست آمده همه چیز را نشان میدهند از مناطق توریستی محبوب گرفته تا تغییرات متنوع در طبیعت نظیر تودههای یخ غلتان در حال کوچک شدن، ساخت آسمان خراشها، مسیر تغییر آبشارها و بسیاری از موارد دیگر.
این سیستم بیش از 10 هزار ویدیوی گذر زمانی (تایم لپسی) درست کرده است که بیش از 3 هزار مکان برجسته را نشان میدهند. بسیاری از این ویدیوها حاوی بیش از هزار تصویر مختلف هستند، که برای یک کامپیوتر چیزی حدود 6 ساعت رندر کردن آنها طول میکشد.
برای اطلاعات بیشتر در رابطه با جادوی رخ داده در پشت صحنه، وب سایت مقاله را اینجا بررسی کنید.