اپل درخواست دریافت حق انحصاری یکسری روش شارژ بیسیم را ثبت کرده است، ولی تا به حال فقط شاهد روش شارژ بیسیم القایی در ساعت اپل بودهایم. هنوز برای شارژ باید آیفونهای خود را به شارژرها بزنیم و کله گندههای اپل در گذشته ثابت کردهاند که راه حلهای موجود شارژ جواب درستی برای شارژ بیسیم محسوب نمیشوند.
اما طبق یک تکنولوژی جدید که تامین کنندهی قطعات اپل یعنی کمپانی Qualcomm اوایل این هفته از آن صحبت کرد، مسیر شارژ بی سیم در آیفونها میتواند هموار و امکان شارژ بیسیم دستگاههایی که دارای پوشش خارجی فلزی هستند برقرار شود.
تنها این نیست، بلکه راه حل کمپانی Qualcomm میتواند به صورت همزمان چندین دستگاه را با احتیاجات متفاوت، به عنوان مثال آیفون و ساعت اپل شما، شارژ کند.
تا قبل از این، شارژ یک دستگاه با یک پوشش خارجی فلزی با تکنولوژیهای شارژ بیسیم سازگاری نداشت.
آخرین موفقیت Qualcomm براساس تکنولوژی WiPower این کمپانی است و تکیه بر تکنولوژی به اسم Near Field Magnetic Resonance (تشدیدکنندههای میدان مغناطیسی فاصله نزدیک) دارد، برخلاف روشهای فعلی شارژ بیسیم که نیاز به شارژ القایی دارند که اشیاء فلزی را گرم کند.
این راه حل جدید که به نوعی طراحی شده است تا همسو با استاندارد Rezence باشد، اولین راه حل اعلام شده است که امکان شارژ دستگاههای فلزی را فراهم میکند. همچنین از Bluetooth Smart برای به حداقل رسانی پیش نیازهای سخت افزاری استفاده میکند.
حتی در این تکنولوژی دستگاهها نیاز به این نیست که در تماس مستقیم با پد شارژ کن باشند، فقط باید در محدودهی شارژ قرار داشته باشند، و این تکنولوژی را میتوان در چیزهایی نظیر میز قهوه خوری نیز جا گذاری کرد.
همانطور که قبلا اشاره شد، اجازه به شارژ همزمان چندین دستگاه که احتیاج به منبع برق متفاوت دارند ولی در یک محدودهی شارژ یکسان قرار گرفتهاند، میدهد.
طبق گفتهی کمپانی Qualcomm بستهی کامل طراحیهای مرجع WiPower در اختیار صاحب امتیازان WiPowe قرار دارد.
اپل جزو این صاحب اختیاران نیست بنابراین باید صبر کرد و دید آیا از طراحیهای شارژ بیسیم خود استفاده میکند یا واقعا تکنولوژی Qualcomm را به کار میگیرد.
اوایل این ماه، Qualcomm گزارش داد که درآمد و سود سه ماهی آن به نسبت سه ماهی سال قبل، به ترتیب به میزان 14 و 40 درصد کاهش داشته است.
این کمپانی گزارش داد که میزان درآمد آن در این سه ماههی اخیر 5.8 میلیارد دلار و سود آن 1.2 میلیارد دلار بوده است.
اپل از مودمهای بیس باند (baseband ) Qualcomm برای آیفونها و آیپدها، و همچنین تراشههای مدیریت برق و پیگیری کنندهی مصرف برق این کمپانی استفاده میکند.
گرچه، شایعاتی وجود دارد مبنی بر اینکه پردازندهی طراحی شدهی بعدی اپل میتواند دارای مودم بیس باند خود اپل باشد. این حرکت پتانسیل این را دارد که وضعیت اقتصادی این کمپانی را بیشتر تحت تاثیر قرار دهد، چون بیشتر درآمد تجاری این تامین کنندهی قطعات از سمت اپل و سامسونگ میآید.
آخرین دستگاههای سامسونگ روز به روز نیز بیشتر از تراشههای طراحی شدهی داخلی این کمپانی استفاده میکنند.
بعد از سالها استفاده از پردازندههای طراحی شده توسط Qualcomm، این کمپانی در گلکسی اس 6 خود از تراشهی طراحی شده در داخل خود کمپانی استفاده کرده است، بعد از آنکه سامسونگ متوجه شد که سیستم روی تراشهی Snapdragon 810 کمپانی Qualcomm دارای مشکلات بیش از حد داغ کردن بوده است.