اگر شما هم جزء آن دسته دوستان خوش شانسید که در ایام هالیدِی صاحب یک دستگاه iOS شده اید، عاشق این پست آی اپل سنتری خواهید شد. در این پست به هر دو نوع پولی و رایگان اپ ها و نرم افزار های اپل پرداخته شده اما موضوع شان از آبیاری گیاهان دریایی تا غنی سازی اورانیوم متغیر هست!
اما پیش از این که به گردش در این پست بپردازید، مطمئن شوید دارای نرم افزار آیتونز برای کامپیوتر یا اپ استور برای آیفون و آی پد و همچنین یک اپل آیدی معتبر و کامل هستید و همه چیز درست و حسابی کار می کند. اگر هم در انتخاب و ایجاد یک اپل آیدی کمی دارای مشکل هستید، کافی است همه چیز را به ما بسپارید و با آرامش کامل به نوشیدن چای یا کافی بپردازید [تبلیغ نبود ها… کار خوب که دیگه تبلیغ نمی خواد مادر جان :P]
اپ های خوب و جدید عبارتند از
1- FlipBoard (رایگان)
فلیپبورد یک اپ بسیار جالب در زمینه اخبار و اطلاع رسانی است که به وسیله ویژگی قابل تنظیم بودن آن می توانید دسته بندی هایی که به آن علاقه دارید را به راحتی جداسازی کرده و به خواندن آن موارد بپردازید.
قابلیتی که خود من خیلی خوشم اومد، این هستش که در این نرم افزار اپل میشه شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک و توییتر را هم بهش اضافه کرد تا خدایی نکرده از آپدیت ها یک ذره هم عقب نیفتید! پس اگر به خواندن روزنامه و از این جور داستان ها علاقه دارید، نوع مجازیش با فلیپبورد خیلی وسوسه کننده است!
2- Food Network In the Kitchen (قیمت = 1.99 دلار)
دنیایی از غذا در آشپزخانه [با کمی دستکاری :دی]، این نرم افزار اپل علاوه بر دارا بودن بخش غذای آشپزهای رتبه 1 با دسته بندی هایی متنوع دستور پخت غذاهایی را به شما می دهد که حتی فکرش را هم نمی کنید. این اپ، یکی از بهترین اپ های پخت غذا های غیر ایرانی است که خب، برای افرادی که به اینجور غذا ها علاقه مندند با داشتن مسیر های گام به گام و تصاویر رنگی بزرگ اندازه، می توانند بهترین ها را با دست خودشان تهیه کنند! [توجه؛ حواستان باشد یکدفعه حواستان نیست، آیفونتان را جای همزن به کار نبرید از ما گفتن بود :دی]
3- AllRecipes Dinner Spinner (رایگان)
برنامه جالب دیگر برای آشپزی، همین برنامه است که البته کمی تفاوت دارد و آن هم رایگان و محدودتر بودن آن است. با استفاده از این برنامه می توانید به جستجوی انواع غذا ها بپردازید. با چرخش افقی اسپینر ها با توجه به نوع شام یا ناهار بودن، مواد تشکیل دهنده یا زمان پخت یک رسپی را به دلخواه انتخاب کنید. همچنین به همراه تدابیر اصلی می توانید به جستجوی هزاران رسپی و جستجو بنا به دسته بندی بپردارید تا چیزی را که به دنبالش هستید و قصد دارید امتحان کنید برایتان نمایان شود.
5- Haze (قیمت = 2.99$)
هیز یک اپ iOS ای است که شاید وقتی خودتان یک اپ نمایش وضعیت آب و هوایی دارید یک اپ بلا استفاده به نظر برسد اما هِیز، به چک کردن چندین منبع اطلاعاتی مربوط به آب و هوا می پردازد و با بیانی شیوا و اینترفیسی لذت بخش، شرایط کنونی را برایتان به تصویر می کشد. با وجود این که این اپ خیلی اهمیت حیاتی ندارد اما به عنوان یک اپ بسیار دقیق و البته تجملاتی کارایی بالایی دارد.
6- Jasmine (رایگان)
کاری که این اپ انجام می دهد، آسان سازی برُوز کردن فیلم های یوتیوبی است. راستش، این اپ طراحی روان تری برای پیدا کردن ویدئو هایی مورد نظر، نسبت به اپ رسمی یوتیوبی دارد. طراحی منوی راهبری آن، که به صورت سلسله مراتب ویدئو های محبوب، گرایشی و ویژه را سریعاً به نمایش می گزارد، این نرم افزار آی او اس واقعا تحسین برانگیز است…
6- WhatsApp (رایگان)
این اپ به قدری مشهور و محبوب است که فکر می کنم نیازی به توضیح نداشته باشیم. واتس اپ یک اپ پیام رسان شخص ثالث است که به رایگان بهتان اجازه می دهد تا بر مبنای اینترنت به تعداد نامحدود پیام متنی و صوتی یا حتی تماس داشته باشید. البته این برخلاف مسنجر آی او اس تنها به دستگاه های با این نوع سیستم عامل محدود نیست و با استفاده از آن می شود با هر اسمارت فونی از هر جای دنیا ارتباط برقرار کرد. ویژگی خوب این نرم افزار برتر اپل رایگان بودن آن است که بابت آن حتی 1 ریال هم نخواهید پرداخت.
7- Google Maps (رایگان)
یکی از بهترین اپ های آی او اسی یا حتی دیگر سیستم عامل های جهانی، همین گوگل مپس خودمان است. درست، آی او اس هم یک اپ مشابه این دارد. اما نقشه گوگل نتایج جستجوی بهتری را همراه با نمای زیبای از دید خیابان و اطلاعات بیشتری را نسبت به اپل در اختیارتان قرار می دهد. با استفاده از آن می توانید نام و مکان نزدیک ترین فروشگاه ها و ایستگاه (نظیر پمپ بنزین، مکان تفریح و …) های نزدیکتان را با کوچکترین اشاره ای بیابید.
8- Instagram (رایگان)
اینستاگرام یکی از بزرگترین رسانه های اجتماعی در بخش نگاره ها، توضیح زیادی نمی خواهد اما یکی از بهترین راه ها برای به اشتراک گزاری عکس ها و ویدئو های جالب است که خیلی شیک و مجلسی می توانید آن را با دوستانتان به اشتراک بگذارید. برای دوستانی که کلا عاشق رسانه های اجتماعی هستند این چیز هایی که برایتان می گوییم خاطرست اما اگر وقت این اپ ها را تا کنون نداشته اید، پیشنهاد می کنیم در حد فقط یک بِرَوز کردن هم که باشد یک نیم نگاهی به این نرم افزار بیندازید.
9- Google {Voice} Search (رایگان)
این اپ هم یکی دیگر از خدمات گوگلی است که با بهره گیری از محبوب ترین موتور جستجوی دنیا به صورت ووکال بلافاصله پس از شنیدن درخواست شما، اقدام به جستجو راجع به خواسته شما خواهد کرد. این در حالی است که اپل یک اپ درون سازی شده به نام Siri هم دارد که در بسیاری از جاها به کمک تان می آید و دستیارتان می شود اما بلافاصله پس از استفاده از نرم افزار برتر گوگل سرچ، نسبت به کارایی آن نظرتان را تغییر خواهید داد.
10- Pandora (رایگان)
آی او سی ها از سرویس قدرتمند iTunes Radio بهره می گیرند که با استفاده از آن می توانند از استریمینگ صوتی استفاده کنند. اما Pandora با استفاده از الگوریتمی که در پروژه ژنوم موزیک پایه گزاری شده است می توانند ایستگاه های هنرمند و موزیک مشابه ای مانند آن را ایجاد کنند. تنها کافی است به جستجوی موزیک یا هنرمند مورد علاقه خود بپردازید تا پلی لیستی کامل از موزیک های مشابه را در اختیار داشته باشید. استفاده از آن برای هر دو جنبه گوش دادن به موزیک و دسترسی به آن کاربرد داشته و تنها ایراد این سرویس استریمینگ کهنه کار، تبلیغات در نسخه رایگان آن است. اما هر چه که باشد، یکی از اپ هایی است که به راحتی می توانید به موزیک هایی که به آن ها علاقه دارید گوش فرا دهید.
11- Camera+ (قیمت=1.99$)
کمرا پلاس یکی از قدرتمندترین اپ های ویرایش و افکت گزاری بر روی نگاره هاست که گزینه های بسیاری برای ویرایش تصاویر داراست. هنگامی که عکس می گیرید، می توانید از میان چندین جلوه ی ویژه بنا بر دسته بندی یا صحنه های مشابه دوربین دیجیاال برای اعمال افکت های رایج مانند روشنایی ساختگی، طلوع خورشید، تصویر با نور پس زمینه و پورتره ها از آن ها در این نرم افزار اپل استفاده کنید.
12- NetFlix (رایگان)
مجموعه (کتابخانه) ای از درون مایه نمایشی و ویدئو را به همراه دارد که تا زمانی که دارای اکانت معتبر باشید درون دستگاه iOS تان استریم خواهد شد. اگر چه این پیشنهاد های دیجیتالی، به بخش مجموعه ای DVD-by-Mail نمی رسد اما همیشه اون چیزی که به دنبالش هستید رو پیدا می کنید. همچنین برای مدتی که دور از خانه هستید و می خواهید چند بخشی از یک سریال یا فیلم سینمایی رو مشاهده کنید، این اپ یک ناجی است!
13- Notability (قیمت=1.99$)
این برنامه که نوت ابیلیتی نام دارد به شما اجازه میده تا برای قرار ملاقات های کاری، کلاس های کالج یا حتی ایده های هویجوری، نوشته یا نکته ای حائز اهمیت بردارید. اینترفیس بی نهایت ساده ای داشته و به شما اجازه می دهد تا به سرعت نوشته های مد نظرتان را تهیه کرده و در زمان نیاز، سریعاً به آن ها دست پیدا کنید.
14- Shop Savvy (قیمت=1.99$)
با ویژگی های استثنایی ای که این اپ دارد چند ویژگی منحصر به فرد را در اختیارتان می گزارد تا با چک کردن سراسری قیمت ها خریدی مناسب داشته باشید. این اپ به آیفون شما این امکان را می دهد تا بار کد را اسکن کرده و مبلغ را با دیگر فروشگاه ها در دور و اطراف و شاید هم دور مقایسه کنید تا شانس صرفه جویی کردن را بهتان بدهد. شاپ سَوی شامل آیتم هایی ویژه مانند تخفیف های بزرگ درون برنامه ای و ویژگی فصلی خرید هوشمند در ایام هالیدی نیز هست.
15- SkyView – Explore the Universe (قیمت=1.99$)
این برنامه مانند پنجره ای به روی آسمان شب است. با استفاده از لوکیشن جی پی اسی و شتاب سنج آیپد به راحتی می توانید ستاره ای که دارید به آن نگاه می کنید را شناسایی کنید. تنها کافی است دستگاه آی او اسی تان را به سوی آسمان بگیرید و به مسیر سیاره ها و بدنه پیل پیکرشان که به صورت استادانه در صورت فلکی کشیده شده اند با جزئیات نگاه کنید. اگر شما هم از آن دسته افرادید که همیشه دوست داشتید ستاره های بالای سرتان را چه در خانه و چه در بیرون بشناسید، شـــک نکنید [بهمن هاشمی!] این اپ برتر را عاشقانه دوست دارید.
16- Real Racing 3 (رایگان)
این اپ یکی از دیوانه کننده ترین و بهترین اپ های عاشقان رالی است! می پرسید چرا؟ همانطور که در عکس بالا می بینید و در عنوان هم ذکر شده این، یکی از واقعی ترین بازی های رالی و مسابقه است که در چندین سری دور رقابتی قابل بازی است. این اپ در اصل رایگان بوده و شامل خرید های درون برنامه ای نیز می شود اما از جایی که رایگان است پس از کمی بازی کردن… سه نقطه!
17- Kingdom Rush : Frontiers (آیپد » 4.99$ – آیفون» 2.99$)
کینگدام راش یکی از بهترین بازی های قلعه ای دفاعی است و برای کسی که نمی داند با وقت اضافه اش چه کند حسابی به کار می آید. در گوشه و کنار جاده ها برج و بارو هایی دفاعی بسازید و هر موج تهاجمی از دشمنان را دفع کنید تا هر مرحله را به پایان برسانید. با به همراه داشتن چندین آپگرید ازنوع هیولا ها، نقشه های پیچیده با چالش های منحصر به فرد و برجی، این بازی استراتژیک به هر دو حالت چینش منظم و حساب شده، و واکنش سریع در طول بازی نیاز دارد تا بتوان دشمنان را در همان اوایل کار پــخ پــــخ! :دی
18- Modern Combat 4: Zero Hour (قیمت=6.99$)
همه این اپ های بالا رو که کنار بگذاریم، بازی های اول شخص یه چیز دیگست! این بازی که توسط گیم لافت طراحی شده، حق امتیاز اولین بازی تیراندازی اول شخص را داراست و به نوعی کالآف فعلاً این دور و ور ها پیدایش نمی شود. در این بازی می توانید به صورت تک نفره، مرحله ای (Campaign) و چند نفره آنلاین به بازی بپردازید و گرافیک طبیعی این بازی به همراه حرکت نرم و متوقف نشدنی حس یک بازی هیجان انگیز را به دست می دهد. این بازی فعلا در صدر است، البته قبل از آن که Modern Combat 5 بیاید!
19- Ski Safari (قیمت=0.99$)
اسکای سافاری یک بازی تعقیب و گریزی است که شما را به یک کوهستان غبارآلود دعوت می کند تا جلوی بهمن را بگیرید (؟!). در یک نگاه کلی شما باید بتوانید حیات وحشی متنوع در سراسر کوهستان مانند پنگوئن ها، عقاب ها و … را پشت سر بگذارید.
این بازی یکی از بهترین بازی های اپل است. این اپ از زمان عرضه، تا کنون آپدیت هایی سراسری به همراه چندین کوهستان ضمیمه ای، حیات وحش جدید، وسایل نقلیه جدید و … دریافت کرده و به بازی این جذابیت را بخشیده تا شما را برای بازی مجدد تشویق کند. فقط یه نکته، این بازی خیلی اعتیادآور است، مراقبش باشید!
20- Minecraft Pocket Edition (قیمت=6.99$)
خب به شماره آخرمون رسیدیم، ماینکرفت با ساختمان هایی بی نهایت محبوب و توانایی مین گزاری این چنینی اش، بازی نجات بخشی برای صفحه نمایش های لمسی است. بیس خانه و ابزار صنعتی خود را بسازید و گودال ها را مین گزاری کنید. سپس به کمین هیولا هایی باشید که شب هنگام به شما هجوم می آورند. این بازی کلاسیک برای هر دو نسل کودک و بزرگسال مناسب بوده و با هر آپدیت مکرر ویژگی های بیشتری را برایتان به همراه می آورد.
شما دوستان چه فکر می کنید؟ آیا ما اپ یا بازی هست که از قلم انداخته ایم؟ نیاز به افزودن اپی خاص احساس می شود؟ یک سوال؛ چرا به ما نمی گویید؟!
منبع : Cnet